Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • [email protected]
Dansk Deutsch English


Maleri af landskab med bro og borg samt personer - muligvis tysk eller østrisk - betegnet på bagsiden med blyant Hans Fischer, utydeligt signeret med initialer

Pris: 4.950,- DKK

Maleri af landskab med bro, borg-ruin og mennesker - muligvis tysk eller østrisk - betegnet på bagsiden med blyant Hans Fischer, utydeligt signeret med initialer i nederste venstre hjørne.

Lysmål: 18,50 centimeter x 13,50 centimeter
Rammens ydermål: 27 centimeter x 22 centimeter

Aldersrelateret stand, bl.a. med krakkeleringer. Muligvis retoucheringer.

SKU 2701Andre produkter i denne kategori

Carl Locher, radering af fiskerbåde på havet, 
signeret i trykket, 1907 med smuk, gammel, 
patineret guldramme

Carl Locher, radering af fiskerbåde på havet, sign

Fin gammel guldramme med radering af Peter 
Tom-Petersen: "Adelgade med tømrerskiltet" fra 
1906

Fin gammel guldramme med radering af Peter Tom-Pet

Antik guldramme af træ, 1800-tal

Antik guldramme af træ, 1800-tal

Indrammet tryk af Jens Juel og hans kone ved 
staffeliet, midten af 1800-tallet. Fransk tryk af 
Chardon ainé et Aze

Indrammet tryk af Jens Juel og hans kone ved staff

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

[email protected]

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på [email protected]

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram