Garanteret Nedsat

HVAD BETYDER GARANTERET NEDSAT?

Når du ser en vare er nedsat med fx 40%, så garanterer vi dig at det er sandt !

Alt for ofte ser vi eksempler på at selv store og veletablerede virksomheder, som vi troede vi kunne stole på, snyder os kunder med falske nedsættelser. Det synes vi er både umoralsk, og yderligere et udtryk for meget lav tillid til kundernes begavelse.

På antikvitet.net har det naturligvis aldrig været et problem :-) - men nu har vi hyret Gilbert til at holde øje med prisudviklingen på varerne, så du kan være 100% sikker.

Gilbert er din trofaste pris vagthund.

Når Gilbert siger god for at en vare er nedsat, så kan han gøre det fordi han bruger sin skarpe næse til at snuse alle priserne på alle varerne på antikvitet.net hver evig eneste dag.

Sådan fungerer det.

Når Gilbert har set at en vare har haft den samme pris i minimum 60 dage, så tillader systemet at sælgeren kan markere varen som nedsat med en rabat på fra 10 % og opefter. Systemet holder naturligvis også øje med at den nye rabatpris er udregnet korrekt.

Hvor kan jeg finde de gode priser ?

Klik her for en oversigt over alle varer på antikvitet.net der er nedsat.


Kort sagt

Nu har du muligheden for at gøre en ekstraordinær god handel.

Handlerne på antikvitet.net vil i stor udstrækning foretrække at sælge en vare direkte til dig – med rabat, fremfor at skulle sende den på auktion hvor både køber og sælger kommer til at betale høje salærer.

Vær kvik på tasterne og hold øje med de gode tilbud der løbende vil dukke op på www.antikvitet.net – garanteret nedsat.