Osted Antik & Design
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Belysning moderne   >>  Standerlamper   >>  Emne nr.: 546940  Send os en E-mail

Standerlampe - Model "Junior" - Jo Hammerborg - Fog & Mørup
Flot stand

main

main sub: 1 sub: 2 sub: 3 sub: 4 sub: 5 sub: 6 sub: 7
Standerlampe i hvidlakeret metal, model "Junior," designet af Jo Hammerborg og fremstillet for Fog & Mørup, er en klassisk og tidløs lampe skabt af en anerkendt dansk designer og producent.

Jo Hammerborg var en fremtrædende dansk lampe-designer, der var kendt for sine enkle og funktionelle designs, der ofte kombinerede æstetik med høj kvalitet og funktionalitet.

Den hvidlakerede metalfinish giver lampen et moderne og rent udseende, der passer godt ind i forskellige indretningstemaer.
Fog & Mørup var et velrenommeret dansk belysningsfirma, der var kendt for at producere lamper af høj kvalitet og stilfuldt design.

Standerlampen "Junior" ville være en fantastisk belysningsløsning i en stue, et soveværelse eller i et hjørne af et rum, hvor den kan give både lys og en elegant æstetik.

Jo Hammerborgs designs er eftertragtede blandt samlere og designentusiaster, og standerlampen "Junior" er ingen undtagelse. Den repræsenterer den tidløse skandinaviske designstil, der fortsat værdsættes over hele verden.
Mål i cm: H:121 Dia:25

Lager: 1
Pris: 2.800,- DKK pr. stk.
Tilføj til kurv  Kontakt
Udstiller:
Osted Antik & Design
Skelvej 7
Osted
4320 Lejre

Tlf: 46 49 61 51
Tlf: 40 26 19 94
fax: 46 49 61 47

E-mail til udstiller
[email protected]
Se varen i udstillers eget katalog

www.osted-antik.dk

Medlem af:
Kunst, Antik & Design Ringen

kadlogotxt