L'Art
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Keramik og stentøj   >>  Design   >>  Emne nr.: 366549  Send os en E-mail

Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten.

Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten.

Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten. Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten. Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten. Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten. Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten. Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten. Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten. Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten. Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten. Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten.
Unika Knud Kyhn for Royal copenhagen. Monumental og tung cirkulær havefontæne af stentøj i svejfet mønster med løstsiddende bjørn i midten. Vandet løber ud af bjørnens mund. Dekoreret med Sung glasur. Sjældent udbudt, museumskvalitet.
I flot stand. 1. Sortering.
Stemplet.
Højde: 55 cm.
Diameter: 83 cm.
Pris: 40.000,- DKK
Kontakt
Udstiller:
L'Art
Peter Lau
2500 Valby

Tlf: 28105958
E-mail til udstiller
kristiansen_peter@yahoo.dk
Se varen i udstillers eget katalog

www.antikvitet.net/l_art